SOPHIE MILZINK FLASHT BORSTEN EN KAJ GORGELS KAPT ER MEE | #BOOS MET BN-ERS VOOR DE KLIKS AFL. 6

Duration: 12 minutes and 37 seconds
Published: December 21, 2017
Definition: HD
Views: 405.54 thousands
Channel: #BOOS
#BOOS Tim Hofman Boos Tim Hofman Marije Kutmarije Walibi Tickettribune sophie milzink kaj gorgels t-mobile mobile mobiel telefoon abonnement confetti kerfetti oorkonde dronken sneeuw katinka beveiliger draaideur afzetten koud wc expeditie robinson
Katinka is boos. Op T-Mobile. Ze sloot een abonnement af en kreeg daarbij de iPhone 6. Binnen de garantieperiode ging de home button kapot. Dus stuurde ze deze voor reparatie op. Maar opeens wilde ze hem alleen maken voor 560 euro, want ze had de telefoon zelf al eens laten openmaken. Terwijl dat helemaal niet zo was. En toen stuurde ze hem nog kapotter terug. Want nu deed ook haar vingerherkenning het niet meer. En nu kan ze haar telefoon al 4 maanden niet gebruiken.

In #BOOS met BN’ers voor de kliks nemen bekende Nederlanders de rol van Tim even over. Deze aflevering: Kaj Gorgels en Sophie Milzink.

Ben jij ook boos? Laat het weten via #BOOS in de comments of mail naar [email protected]bnnvara.nl

In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.
Facebook Tweeter Google+
Download Links Convert to MP3
Click "Download Links" button to generate a download link for MP4, 3GP, WEBM, and M4A formats or click "Convert to MP3" to get the audio track of this video in MP3 format.

Related Videos


ANNA NOOSHIN EN DÉFANO HOLWIJN ZIJN GEWOON BIJ DE MEDIAMARKT | #BOOS MET BN-ERS VOOR DE KLIKS AFL. 4 (10:54)

#BOOS · 6 months ago
Ja, hallo en welkom bij #BOOS waarbij we boze mensen proberen onboos te maken. En deze weken hebben we Jonas. En Jonas is boos op de MediaMarkt. Hij had z’n kapotte laptop namelijk nog kapotter teruggekregen nadat ze 500 euro vroegen voor de reparatie. Hij gaf dat bedrag natuurlijk liever uit aan frikandelbroodjes en Habbo-credits, dus gaan we het even terughalen met Anna Nooshin en Défano Holwijn. Bij de mediamarkt. Met een verrassing. Leuk. Ben jij ook boos? Laat het me weten via #BOOS in de comments of mail naar [email protected] In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.

SUPERGAANDE ZOEKT RUZIE MET BEVEILIGER | #BOOS MET BN-ERS VOOR DE KLIKS AFL. 1 (15:17)

#BOOS · 7 months ago
Loisa is boos. Op Hans Anders. Loisa wilde vlak voordat haar verzekering afliep nog een nieuwe bril kopen omdat ze die dan nog vergoed zou krijgen. En omdat ze verkeersveiligheid heel belangrijk vindt. Hans Anders gaf aan dat het inderdaad gewoon vergoed zou worden. Maar toch werd de declaratie afgekeurd door Zilveren Kruis. Terwijl het toch heel duidelijk op papier staat dat ze dit vergoed moet krijgen. HOE KAN DAT NOU?! Dat mag Supergaande gaan oplossen. In #BOOS met BN’ers voor de kliks nemen bekende Nederlanders tijdelijk de rol van Tim even over. Want die doet even thuis zitten. Deze aflevering: Supergaande. De beruchte aflevering met Ton Hendriks nog terugkijken? Doe dan! https://youtu.be/9zt32-KZ25Q Ben jij ook boos? Laat het weten via #BOOS in de comments of mail naar [email protected] In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.

#BOOS OVERVALT NS MET DRIE TEAMS EN STAGIAIR MOET HET UITEINDELIJK OPLOSSEN | #BOOS S02E02 (12:31)

#BOOS · 3 months ago
Ja, hallo en welkom bij #BOOS. En deze week hebben we Melanie. Melanie is boos op de NS, omdat ze nog geld van ze krijgt. De NS doet namelijk ook aan fietsen en die kan lenen. Maar als je iets leent, moet je het natuurlijk ook teruggeven. Dus dat deed Melanie. Beetje stom alleen dat de NS was vergeten aan te vinken op hun fietsleen-spreadsheet dat ze 'm had ingeleverd. Dus regende het ineens boetes en moest ze bijna de bijstand in. Ok, dat niet. Maar was wel gewoon irritant. Dus gaan we met een hele professionele afleidingsmanouvre naar de NS om te praten met de gezellige woordvoerder die vorige keer kleding aan had én die 'pieken' terug te krijgen. Pieken is echt een kutwoord. Ben jij ook boos? Laat het me weten via #BOOS in de comments of mail naar [email protected] In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.

GROUPON VOORKOMT NEUKSEKS EN KUTMARIJE WORDT VASTGEKETEND | #BOOS AFL. 34 (12:07)

#BOOS · 1 year ago
Mail even allemaal dierengroenten-plaatjes naar [email protected], of als je hulp wil. Dan ook. Jaleesa is boos. Op Groupon. Dat bedrijf die gierige kortingen regelt voor gierige restaurants. Of voor bedden. Dat kan ook. Jaleesa kocht dus een bed bij Groupon. Maar dit paste niet in elkaar. Dus wilde ze dit retour sturen. Dit lukte alleen niet via de site. Dus mailde ze gelijk naar Groupon. Dat zou wel goed komen, want ze had het ruim op tijd aangegeven. Nou. Niet dus. Na 78 pagina’s aan mailcontact te hebben gehad, had het opeens te lang geduurd. En had ze een kapot bed. En geen 500 euro terug. Nou, dan gaan we #kutmarije maar vastketenen. Logisch toch? Ben jij ook boos? Laat het weten via #BOOS in de comments of mail naar [email protected] In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.

HUISJESMELKER EMMY LAAT STUDENTEN BETALEN VOOR SEKS EN NAAIT ZE ZELF OOK NOG FF | #BOOS AFL. 25 (14:06)

#BOOS · 1 year ago
Ja hallo, en welkom bij #BOOS. En deze week hebben we Jappie en Bassie. Zij huurden een studentenwoning in Nijmegen via Sonnaville. Klinkt allemaal leuk tot nu toe, toch? Is het dus niet. Want Emmy Van Der Tol - ook bekend als huisjesmelker van het jaar 2012 - is daar de baas, dus dat betekent dat je moet betalen om te douchen, te kakken, te neukseksen, over het gras te lopen of je vriezer te ontdooien. Wat? Ja. Gekkig wel. Ben jij ook boos? Laat het me weten via #BOOS in de comments of mail naar [email protected] In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.

VERHUURDER JAT SCHOENEN EN TIM START FEMINISTISCHE MOVEMENT | #BOOS S02E16 (14:26)

#BOOS · 2 days ago
Rami is boos. Op Eigen Haard. Het verhuurbedrijf waar hij zijn huis in Amsterdam bij huurt. Hij kwam thuis van werk en zag dat er toen allemaal mensen aan het appartement boven hem bezig waren met onderhoud. En zijn schoenen die in het trappenhuis stonden waren verdwenen. De brief waarin hij geïnformeerd werd over de werkzaamheden kwam pas aan het einde van die dag. Als hij dat eerder had geweten, had hij zijn schoenen natuurlijk wel binnen gezet. Dus nu zijn z’n schoenen weg, oftewel 300 euro gestolen, en Eigen Haard heeft weinig zin om hem te woord te staan. Ben jij ook boos? Laat het weten via #BOOS in de comments of mail naar [email protected] In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.

POLITIE WIL TIM SEKSEN EN VROUW HAAT SENSATIE | #BOOS AFL. 7 (10:12)

#BOOS · 1 year ago
Roel is boos. Hij heeft een bedrijf in relatiegeschenken. En in december stuurde hij 14 kerstpakketten naar The Must Wantedshop. Maar nu, 7 maanden later, is er nog steeds niet betaald. Duurt lang. Dus we gaan langs. Met een megaleuk relatiegeschenk. En confetti. Die is voor de politie. Echt waar. Ben jij ook boos? Laat het me weten via #BOOS in de comments of mail naar [email protected] In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.

TIM BREEKT ZIJN KAAK EN TON HENDRIKS LIEGT ALLES BIJ ELKAAR | #BOOS AFL. 53 (16:40)

#BOOS · 9 months ago
Nog meer leuken leesdingen: https://www.detelefoongids.nl/hendriks-vastgoed-dornick-bv/19820813/5-1/ Ja hallo, en welkom bij #BOOS. En deze week hebben we Catelijne. Zij woont namelijk in een studentenhuis in Nijmegen, waar alles beetje kapotstuk is. De deur doet het niet, de boiler is lek en het brandalarm weet ook niet wanneer het brand is, en dat is vet onhandig. Ook kan iedereen zomaar via het dakterras hun huis in om potten met augurken in de wc te gooien of gewoon om even te douchen. Best gek wel. Dus gingen we langs bij Ton en toen had Tim ineens een gebroken kaak. Dus hier zijn de beelden. Helemaal intact. Want wij zijn geen liegeneze. Groetjes thuis! Ben jij ook boos? Laat het me weten via #BOOS in de comments of mail naar [email protected] In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.

TIM WIL VECHTEN MAAR KOMT TERECHT IN KINDERFEESIE | #BOOS AFL. 44 (10:05)

#BOOS · 11 months ago
Aurora is boos. Ze werkte voor een vrijwilligersvergoeding bij festival De Kaaij in Nijmegen. Eigenlijk heel lief al van Aurora. Dat ze dat deed voor niet mega veel geld. Maar toen ze ook nog eens te weinig uitbetaald kreeg, vond ze dat toch wel minder leuk. Dus zij dacht, laat ik gewoon een mailtje sturen naar de baas van De Kaaij. En nog een mailtje. En toen nog een mailtje. Maar ze kreeg geen reactie en dus ook geen centjes. Dus gaan we zelf even naar De Kaaij. Ben jij ook boos? Laat het weten via #BOOS in de comments of mail naar [email protected] In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.

RESTAURANT MENEER HAAT KERFETTI EN TIM GOOIT BOM | #BOOS AFL. 49 (14:46)

#BOOS · 10 months ago
Sanne-maaike is boos. Op haar oud werkgever. Ze werkte van september tot april bij restaurant De Doelen in Muiden. Maar haar baas, Reinier, heeft haar te weinig uitbetaald van de laatste paar maanden. Dus toen heeft ze een paar mails gestuurd. En een brief. Maar daar kreeg ze geen reactie op van Reinier. Maar hij las haar berichten wel voor aan de werknemers van De Doelen. Leuken baas. Ben jij ook boos? Laat het weten via #BOOS in de comments of mail naar [email protected] In #BOOS trekt Tim alle toeters, bellen en bombarie uit de kast. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je pakketje niet is aangekomen, je buurman z’n hond altijd voor de deur laat poepen of je baas je zonder reden heeft ontslagen.