NPO Backstage Hackathon - Joost Karhof (Nieuwsuur)

Duration: 1 minutes and 36 seconds
Published: October 26, 2015
Definition: HD
Views: 15.91 thousands
Channel: openstatefoundation
Nieuwsuur Joost Karhof npo backstage npo1 npo2 npo3 NTR NOS Hackathon open data omroep data Netherlands Public Broadcasting (TV Network) Hilversum Media journalistiek data apps
Kom op zaterdag 14 november 2015 naar Hilversum om een dag lang te programmeren met data van de Publieke Omroep. Aanmelden voor de Hackathon doe je hier: http://bit.ly/1GcnuKG

De afgelopen maanden is de NPO Backstage API flink gevuld met programmadata, maar ook met ondertitelingen en met TV Gidsdata. We hopen dat jullie op deze dag mooie, creatieve apps komen maken. Er zijn weer geldprijzen te winnen.

NPO Backstage biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om met data van de Nederlandse omroep apps te bouwen. De data wordt via een API beschikbaar gesteld. De NPO wil met het beschikbaar stellen van data het bouwen van innovatieve en creatieve apps stimuleren.

NPO Backstage: http://www.npo.nl/specials/backstage
NPO Backstage API documentatie - http://backstage-docs.npo.nl/
Facebook Tweeter Google+
Download Links Convert to MP3
Click "Download Links" button to generate a download link for MP4, 3GP, WEBM, and M4A formats or click "Convert to MP3" to get the audio track of this video in MP3 format.

Related Videos


Nieuwsuur - Nieuwsuur redactie: "We zijn in tranen over de dood van Joost Karhof" (05:25)

DPN TV · 4 months ago
Welkom terug op ons kanaal. In memoriam: Joost Karhof. 'Het is verbijsterend voor ons als collega's, maar vooral voor zijn vrouw, twee kinderen en goede vrienden', zegt hoofdredacteur Joost Oranje van Nieuwsuur over het onverwachte overlijden van presentator Joost Karhof. 'Dit moet niet mogen.' De redacties van Nieuwsuur en Nieuws&Co staan stil bij het heengaan van hun enthousiaste, betrouwbare en sympathieke collega. Vergeet niet te abonneren op dit kanaal! En tot de volgende video! Je kunt ons volgen op: - https://www.twitter.com/DNP_TV - https://www.facebook.com/DPN-TV-1795308497432888/ - https://www.instagram.com/dpn_tv/?hl=nl

Acda en De Munnik: Kunststof TV Jaaroverzicht 2014 (1080p, HD) (04:51)

Johan Laffra · 3 years ago
Traditiegetrouw sluit Kunststof TV het jaar af met een Cultureel Jaaroverzicht. En ook deze kerstvakantie blikt presentator Joost Karhof in een speciaal programma weer terug op de culturele hoogte- en dieptepunten van 2014. Uit deze uitzending, d.d. 23 december 2014, het item over Acda en De Munnik. Voor de fans, in 1080p HD.

nieuwsuur-presentator joost karhof onverwacht overleden (01:33)

Daily News · 5 months ago
nieuwsuur-presentator joost karhof onverwacht overleden . Nieuwsuur-presentator Joost Karhof onverwacht overleden In Nederland is presentator Joost Karhof overleden. De 48-jarige Karhof werkte voor de Nederlandse openbare omroep NTR en was presentator van he... ... ------------------------------------------------------------------------- - Me helpen 1OO OOO abonneren, alstublieft. Ik waardeer het! Gelieve Klik op abonneren of klik hier: https://goo.gl/BtkdnQ voor Daily News Start van kanaal. - Ik niet de eigenaar van alle beelden. Voor informatie over de schending van het auteursrecht, neem contact op met: [email protected] - Ik zal altijd uw website backlink en ze hier aanraden Bron: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2017/12/26/nieuwsuur-presentator-joost-karhof-onverwacht-overleden/ Bekijk video goed: https://goo.gl/ZEfYuN

Nieuwsuur - John de Mol heeft nieuwe plannen en legt het zelf uit waarom (12:37)

DPN TV · 6 months ago
Welkom terug op ons kanaal. John de Mol heeft nieuwe plannen. 'Bedrijven als Google en Facebook willen de macht in de mediawereld naar zich toetrekken', zegt John de Mol. De bedrijven domineren de online-advertentiemarkt. De Mol denkt hierop een antwoord te hebben. Twee maanden geleden zei hij al: 'Ik doe pogingen om een Nederlands mediabedrijf te maken dat op kan tegen het geweld uit Amerika'. Vandaag maakt de mediagigant zijn nieuwe plannen bekend. Vanavond spreken we hem hierover in Nieuwsuur. Veel kijk plezier! Vergeet niet te abonneren op dit kanaal! En tot de volgende video! Je kunt ons volgen op: - https://www.twitter.com/DNP_TV - https://www.facebook.com/DPN-TV-1795308497432888/ - https://www.instagram.com/dpn_tv/?hl=nl

Bitcoin besproken in Nieuwsuur 4 december 2017. Snel inslaan of wegblijven van de bubbel? (07:24)

CryptoJan · 5 months ago
Mathijs Bouman (Econoom) en Seb Walhain (bitcoin belegger) spreken over bitcoin en cryptocurrencies bij Nieuwsuur van 4 december 2017. Als u zelf uw eerste bitcoin wilt kopen bekijk dan deze video met een stap voor stap uitleg over hoe de meeste Nederlanders hun bitcoin kopen: https://www.youtube.com/watch?v=r7B4gPamYy0&t Mathijs Bouman ziet een toekomst in de blockchain technologie maar ziet Bitcoin en de andere crypto-munten als risicovolle investeringen. Volgens hem is er bij de koersontwikkeling een duidelijk zelf versterkend element aanwezig ziet dit dan ook als een zeepbel. Seb Walhain daarentegen, die eerder werkzaam was bij de ABN AMRO op het gebied van goud en zilver, verwacht dat Bitcoin nog een koersstijging kan door maken van X8 (keer acht) tot wel 80.000 dollar per bitcoin voordat de markt enigszins verzadigd raakt. Hier dus twee mannen met kennis lijnrecht tegenover elkaar.

Nieuwsuur (NOS-NTR) 11 10 2017: Chauffeurs in Europa (08:00)

DutchNewsAgency · 7 months ago
Nieuwsuur van woensdag 11 oktober 2017, met aandacht voor vrachtwagenchauffeurs uit Oost-Europa, die voor veel minder salaris hun werk moeten doen dan hun collega's uit bijvoorbeeld Nederland en Duitsland, en ook nog eens slechte arbeidsomstandigheden hebben in vergelijking met hun collega's uit West-Europese landen.

Hilde Van Mieghem over seksuele intimidatie (06:27)

Philippe de bond · 6 months ago
In Vlaanderen bestaat dit soort intimidatie in de filmwereld ook, zei actrice en regisseur Hilde Van Mieghem gisteravond in "Alleen Elvis blijft bestaan" op Canvas. Zelf heeft ze verschillende keren te maken gehad met "sexual harrassment", ook -maar niet alleen- binnen de filmwereld. "Actrice was vroeger een hoerenberoep. De teneur is nu wel anders, gelukkig, acteurs en actrices worden iets meer naar waarde geschat."

Nieuwsuur (NOS/NTR) 11 09 2017: Huis Thierry Baudet opnieuw beklad (08:21)

DutchNewsAgency · 8 months ago
In Nieuwsuur (NOS/NTR) van maandag 11 september 2017 aandacht voor Thierry Baudet, fractievoorzitter van Forum voor Democratie in de Tweede Kamer. Zijn huis is voor de 2e keer doelwit geworden van bekladding door actievoerders tegen de partij en de politicus. Andere politici van andere partijen veroordelen deze actie. Dit hoort niet in onze democratie vinden zij.

De Speld in Nieuwsuur (04:40)

Diederik Smit · 6 years ago
De Speld in Nieuwsuur, met Jochem van den Berg, Melle van den Berg en Diederik Smit.

Pauw & Witteman 22-09-2011 met de Damschreeuwer David (09:50)

Pauw & Witteman · 6 years ago
De Damschreeuwer hoorde vandaag 12 maanden tegen zich eisen, vanwege het verstoren van Dodenherdenking op de Dam