CHRIS (van Prankster) WORDT ONGESTELD | Menstruatie Challenge #6

Duration: 10 minutes and 2 seconds
Published: December 15, 2017
Definition: HD
Views: 49.18 thousands
Channel: BENR
Chris mop Chris prankster Prankster ongesteld Chris ongesteld menstruatie challenge menstruatie BENR Bart Maessen Robin Zomer Bart en Robin Bart Robin Maessen Zomer BENNER BANNER BENE
Vandaag wordt er weer een man ongesteld en dit keer is dat DE stuntman van : Chris van Prankster. Hoe hoog kan hij eindigen in het klassement onder de pijn van de menstruatie challenge?

Kanaal van Chris (Prankster):
https://www.youtube.com/channel/UCdOpmLce6iuRNaWARgBYdqw

Moet peter bij jou op school langs komen?
Check: https://men-struatie.nl/menstruatie-challenge-op-school/

►► Onze abonnees zijn onze vrienden! Abonneer gratis op dit kanaal en join daarmee de grootste vriendengroep van Nederland! :D http://bit.ly/BENRabo

-----------------------------------------------------------------------
Instagram:
↪ Bart_Maessen
↪ Robin_Zomer

Zakelijk contact:
[email protected]BENR.nl
-----------------------------------------------------------------------
BENR
Bart en Robin zijn al 14 jaar vrienden en maken vanaf de brugklas samen muziek. Op hun kanaal doen ze wat beste vrienden doen: zoveel mogelijk lol maken en elkaar in de zeik nemen! Elke week mag de één een opdracht verzinnen of een prank uithalen, die de ander (bijna altijd met angst of schaamte) moet ondergaan. Denk aan: 3 minuten opgesloten zitten in een vriescel van -110C, midden in de nacht wakker worden gemaakt met een bladblazer, of een complete make-over tot vrouw in een cocktailjurkje! De week erop is het tijd voor revanche en dat gaat natuurlijk van kwaad tot erger!
Facebook Tweeter Google+
Download Links Convert to MP3
Click "Download Links" button to generate a download link for MP4, 3GP, WEBM, and M4A formats or click "Convert to MP3" to get the audio track of this video in MP3 format.

Related Videos


REIN WORDT ONGESTELD | Menstruatie Challenge #7 (11:40)

BENR · 5 months ago
Vandaag wordt Rein van Duivenboden ongesteld! Hij gaat aan de menstruatie Challenge doen! Moet peter bij jou op school langs komen? Check: https://men-struatie.nl/menstruatie-challenge-op-school/ ►► Onze abonnees zijn onze vrienden! Abonneer gratis op dit kanaal en join daarmee de grootste vriendengroep van Nederland! :D http://bit.ly/BENRabo ----------------------------------------------------------------------- Instagram: ↪ Bart_Maessen ↪ Robin_Zomer Zakelijk contact: ↪ [email protected] ----------------------------------------------------------------------- BENR Bart en Robin zijn al 14 jaar vrienden en maken vanaf de brugklas samen muziek. Op hun YouTubekanaal doen ze wat beste vrienden doen: zoveel mogelijk lol maken en elkaar in de zeik nemen! Elke week mag de één een opdracht verzinnen of een prank uithalen, die de ander (bijna altijd met angst of schaamte) moet ondergaan. Denk aan: 3 minuten opgesloten zitten in een vriescel van -110C, midden in de nacht wakker worden gemaakt met een bladblazer, of een complete make-over tot vrouw in een cocktailjurkje! De week erop is het tijd voor revanche en dat gaat natuurlijk van kwaad tot erger!

THOMAS COX WORDT ONGESTELD | Menstruatie Challenge #5 (11:14)

BENR · 5 months ago
Vandaag wordt er weer een man ongesteld en dit keer is dat onze vriend en oude bandgenoot Thomas Cox. Houdt hij zich groot tijdens de pijn dan peters menstruatie challenge? Thomas' kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCPxCEZKdviNj1CceRlOcuBA Moet peter bij jou op school langs komen? Check: https://men-struatie.nl/menstruatie-challenge-op-school/ ►► Onze abonnees zijn onze vrienden! Abonneer gratis op dit kanaal en join daarmee de grootste vriendengroep van Nederland! :D http://bit.ly/BENRabo ----------------------------------------------------------------------- Instagram: ↪ Bart_Maessen ↪ Robin_Zomer Zakelijk contact: ↪ [email protected] ----------------------------------------------------------------------- BENR Bart en Robin zijn al 14 jaar vrienden en maken vanaf de brugklas samen muziek. Op hun YouTubekanaal doen ze wat beste vrienden doen: zoveel mogelijk lol maken en elkaar in de zeik nemen! Elke week mag de één een opdracht verzinnen of een prank uithalen, die de ander (bijna altijd met angst of schaamte) moet ondergaan. Denk aan: 3 minuten opgesloten zitten in een vriescel van -110C, midden in de nacht wakker worden gemaakt met een bladblazer, of een complete make-over tot vrouw in een cocktailjurkje! De week erop is het tijd voor revanche en dat gaat natuurlijk van kwaad tot erger!

GOVERT / VAELTAX WORDT ONGESTELD | Menstruatie Challenge #8 (11:25)

BENR · 4 months ago
Vandaag wordt Govert van VAELTAX ongesteld! Gaat hij Rein verslaan en de eerste plek innemen van de Menstruatie Challenge? Stem op ons voor de VEED Awards: http://veed.nl/beste-youtube-serie/ Check Govert zijn kanaal: https://www.youtube.com/user/Vaeltax Moet Peter bij jou op school langs komen? Check: https://men-struatie.nl/menstruatie-challenge-op-school/ ►► Onze abonnees zijn onze vrienden! Abonneer gratis op dit kanaal en join daarmee de grootste vriendengroep van Nederland! :D http://bit.ly/BENRabo ----------------------------------------------------------------------- Instagram: ↪ Bart_Maessen ↪ Robin_Zomer Zakelijk contact: ↪ [email protected] ----------------------------------------------------------------------- BENR Bart en Robin zijn al 14 jaar vrienden en maken vanaf de brugklas samen muziek. Op hun YouTubekanaal doen ze wat beste vrienden doen: zoveel mogelijk lol maken en elkaar in de zeik nemen! Elke week mag de één een opdracht verzinnen of een prank uithalen, die de ander (bijna altijd met angst of schaamte) moet ondergaan. Denk aan: 3 minuten opgesloten zitten in een vriescel van -110C, midden in de nacht wakker worden gemaakt met een bladblazer, of een complete make-over tot vrouw in een cocktailjurkje! De week erop is het tijd voor revanche en dat gaat natuurlijk van kwaad tot erger!

LEVY JANSEN WORDT ONGESTELD | Menstruatie Challenge #9 (12:38)

BENR · 4 months ago
Vandaag wordt Levy Jansen ongesteld! Gaat hij Govert verslaan en de eerste plek innemen van de Menstruatie Challenge? Stem op ons voor de VEED Awards: http://veed.nl/beste-youtube-serie/ Check Levy zijn kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCBHdXhejS6n2OC9Dg0o9xHg Moet Peter bij jou op school langs komen? Check: https://men-struatie.nl/menstruatie-challenge-op-school/ ►► Onze abonnees zijn onze vrienden! Abonneer gratis op dit kanaal en join daarmee de grootste vriendengroep van Nederland! :D http://bit.ly/BENRabo ----------------------------------------------------------------------- Instagram: ↪ Bart_Maessen ↪ Robin_Zomer Zakelijk contact: ↪ [email protected] ----------------------------------------------------------------------- BENR Bart en Robin zijn al 14 jaar vrienden en maken vanaf de brugklas samen muziek. Op hun kanaal doen ze wat beste vrienden doen: zoveel mogelijk lol maken en elkaar in de zeik nemen! Elke week mag de één een opdracht verzinnen of een prank uithalen, die de ander (bijna altijd met angst of schaamte) moet ondergaan. Denk aan: 3 minuten opgesloten zitten in een vriescel van -110C, midden in de nacht wakker worden gemaakt met een bladblazer, of een complete make-over tot vrouw in een cocktailjurkje! De week erop is het tijd voor revanche en dat gaat natuurlijk van kwaad tot erger!

JEROEN VAN HOLLAND WORDT ONGESTELD | Menstruatie Challenge #3 (10:07)

BENR · 6 months ago
Elke maand wordt een andere YouTuber ongesteld in de menstruatie challenge. Deze keer ervaart Jeroen van Holland de pijn en krampen van de simulator van Peter. Jeroen zijn kanaal: https://www.youtube.com/user/JeroenvHolland Moet peter bij jou op school langs komen? Check: https://men-struatie.nl/menstruatie-challenge-op-school/ ►► Onze abonnees zijn onze vrienden! Abonneer gratis op dit kanaal en join daarmee de grootste vriendengroep van Nederland! :D http://bit.ly/BENRabo ----------------------------------------------------------------------- Instagram: ↪ Bart_Maessen ↪ Robin_Zomer Zakelijk contact: ↪ [email protected] ----------------------------------------------------------------------- BENR Bart en Robin zijn al 14 jaar vrienden en maken vanaf de brugklas samen muziek. Op hun YouTubekanaal doen ze wat beste vrienden doen: zoveel mogelijk lol maken en elkaar in de zeik nemen! Elke week mag de één een opdracht verzinnen of een prank uithalen, die de ander (bijna altijd met angst of schaamte) moet ondergaan. Denk aan: 3 minuten opgesloten zitten in een vriescel van -110C, midden in de nacht wakker worden gemaakt met een bladblazer, of een complete make-over tot vrouw in een cocktailjurkje! De week erop is het tijd voor revanche en dat gaat natuurlijk van kwaad tot erger!

GROOTSTE COLA MENTOS CHALLENGE OOIT! 13.600 LITER COLA! (22:37)

Prankster · 1 year ago
OUR ENGLISH CHANNEL: http://bit.ly/2pNUYHH WE BUILD OUR OWN POOLPARTY: http://bit.ly/2qE7NYY VORIGE VIDEO: http://bit.ly/2jbJIT1 SPELEN MET WAPENS: http://bit.ly/2iMqp6x Rioolkruipen: http://bit.ly/2bZFYlv Zwembad van bierkratten: http://bit.ly/2a1Yc4m trampoline vs zwembad: http://bit.ly/2bKbIvi HOE KOMT CHRIS AAN ZIJN LITTEKENS? http://bit.ly/21c6XMe Prankster Videoclip: http://bit.ly/2a46Yzh 400K SPECIAL: http://bit.ly/2cko3Vu AFSPEELLIJST KRASLOTEN: https://www.youtube.com/playlist?list=PLENWNdOEQRMeJLUuM7Ij2CMEjfkDjidfN https://www.instagram.com/johnquote https://www.instagram.com/ajlaseur https://www.instagram.com/chris_mop https://www.instagram.com/prankster.nl SNAPCHAT: CHRIS-MOP SNAPCHAT: JOHNQUOTE SNAPCHAT: AJLASEUR Vrienden worden op Facebook: https://www.facebook.com/johndejongNL https://www.facebook.com/PranksterFanpagina VOLG ONS OP TWITTER! https://twitter.com/JohnPrankster https://twitter.com/Chrisprankster DONT TRY THIS AT HOME!

ROBIN ZOMER WORDT ONGESTELD | Menstruatie Challenge #2 (11:10)

BENR · 7 months ago
Robin gaat ook meemaken hoe menstruatiekramp voelt, hoeveel pijn vrouwen hebben als ze ongesteld zijn. Dit is een revange op vorige week! Thanks Peter voor het meedoen! Check hier zijn site: http://www.men-struatie.nl MAANDAG MOEILIJKHEDEN: Maandag is de minst leuke dag van de week: het weekend is voorbij en je moet weer naar werk of school.. Om jullie maandag leuker te maken bedenkt een van ons elke maandag een opdracht of prank voor de ander. Zo worden onze maandagen moeilijker, maar die van jullie leuker! ►► Onze abonnees zijn onze vrienden! Abonneer gratis op dit kanaal en join daarmee de grootste vriendengroep van Nederland! :D http://bit.ly/BENRabo ----------------------------------------------------------------------- Instagram: ↪ Bart_Maessen ↪ Robin_Zomer Zakelijk contact: ↪ [email protected] ----------------------------------------------------------------------- BENR Bart en Robin zijn al 14 jaar vrienden en maken vanaf de brugklas samen muziek. Op hun kanaal doen ze wat beste vrienden doen: zoveel mogelijk lol maken en elkaar in de zeik nemen! Elke week mag de één een opdracht verzinnen of een prank uithalen, die de ander (bijna altijd met angst of schaamte) moet ondergaan. Denk aan: 3 minuten opgesloten zitten in een vriescel van -110C, midden in de nacht wakker worden gemaakt met een bladblazer, of een complete make-over tot vrouw in een cocktailjurkje! De week erop is het tijd voor revanche en dat gaat natuurlijk van kwaad tot erger!

Ik test de menstruatie cup uit + mijn ervaring (12:23)

Jiami · 6 months ago
⇢ Vergeet niet te abonneren als je de video leuk vond! Dat kan hier: http://bit.ly/abonneerjiami ⇢ De Fun Cup, welke ik gebruikte, vind je hier: http://bit.ly/2mxbCz6 • SOCIAL MEDIA • ⇢ B l o g : http://jiami.nl ⇢ I n s t a g r a m : http://instagram.com/jiami ⇢ T w i t t e r: https://twitter.com/jiamijongejan ⇢ F a c e b o o k: https://www.facebook.com/Lifesplashnl/ • FAQ • Hoe oud ben je? 18 jaar Hoe lang ben je? 1.60 Welke camera gebruik je? body's: Canon 70D & Canon 6D lenzen: Canon 50mm f1.8 & Sigma 17-50mm f2.8 & Sigma 70-200mm f2.8 Welk programma gebruik je om te editten? Adobe Premiere Pro • POST ADRES • Jiami Passeerdersgracht 18 1016 XH Amsterdam ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ Hoi! Ik ben Jiami Jongejan. Ik post regelmatig video's over fashion, reizen en lifestyle. Denk hierbij aan persoonlijke vlogs, reis video's, outfit video's en nog veel meer. Je kunt je gratis abonneren om op de hoogte te blijven van de laatste video's. :-) Liefs! Deze video bevat een gekregen product/dienst. Echter is hier geen betaalde samenwerking aan verbonden, waardoor ik vrij ben om mijn eerlijke mening te vertellen over het product. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar https://desocialcode.nl

Bart trapt volledig in fake auditie voor fotomodel | Maandag Moeilijkheden #46 (16:28)

BENR · 5 months ago
Bart trapt volledig in de fake auditie / casting voor fotomodel die Robin heeft opgezet. Dit is zijn payback prank op de flashmob van de vorige maandag moeilijkheden die hij moest doen! MAANDAG MOEILIJKHEDEN: Maandag is de minst leuke dag van de week: het weekend is voorbij en je moet weer naar werk of school.. Om jullie maandag leuker te maken bedenkt een van ons elke maandag een opdracht of prank voor de ander. Zo worden onze maandagen moeilijker, maar die van jullie leuker! ►► Onze abonnees zijn onze vrienden! Abonneer gratis op dit kanaal en join daarmee de grootste vriendengroep van Nederland! :D http://bit.ly/BENRabo ----------------------------------------------------------------------- Instagram: ↪ Bart_Maessen ↪ Robin_Zomer Zakelijk contact: ↪ [email protected] ----------------------------------------------------------------------- BENR Bart en Robin zijn al 14 jaar vrienden en maken vanaf de brugklas samen muziek. Op hun YouTubekanaal doen ze wat beste vrienden doen: zoveel mogelijk lol maken en elkaar in de zeik nemen! Elke week mag de één een opdracht verzinnen of een prank uithalen, die de ander (bijna altijd met angst of schaamte) moet ondergaan. Denk aan: 3 minuten opgesloten zitten in een vriescel van -110C, midden in de nacht wakker worden gemaakt met een bladblazer, of een complete make-over tot vrouw in een cocktailjurkje! De week erop is het tijd voor revanche en dat gaat natuurlijk van kwaad tot erger!